”Jag kan undkomma den värld jag ser genom att ge upp tankarna på attack.”

Återigen tankens kraft! Jag ser det jag tänker. Det är mina tankar jag måste arbeta med. Jag måste vakta på mina tankar och släppa dem jag inte vill ha.

Mina tankar gör skillnad, jag har ett viktigt arbete att göra, att släppa mina attackerande tankar och endast tänka kärleksfulla tankar om allt och alla. Och att aldrig ge upp, hela, hela tiden sträcka ut Guds tankar om frid och lycka.

I går träffade jag en präst, han bor på samma gata som min dotter och hans barn leker med mitt barnbarn. Vi samtalade, han berättade att han kände sig trött för att han såg så mycket elände i världen. Jag berättade för honom att för mig är det tvärtom, jag ser så mycket gott och positivt och jag vill så gärna dela med mig av det jag ser.

Jag gjorde världen och de bilder jag har av världen. Jag kan förändra dessa bilder, jag kan varsebli världen på ett annat sätt. Jag kan se skönheten i världen och jag får hjälp att göra det, Jesus hjälper mig och den Helige Ande.

Gud skapade mig som Sin Son, vi är alla Guds Son/Söner och det kan vi inte ändra på.