”Sjukdom är endast ett annat namn för synd. Helande är endast ett annat namn för Gud. Miraklet är således ett rop på Honom.”

Ropa så får du svar. Knacka på så öppnas dörren. Våga vara aktiv i Guds Rike. Be om det du vill ha, det du i sanning vill ha, det som ditt hjärta säger dig – och du skall få det.

När jag var i 40-årsåldern sa jag ofta, tänkte jag ofta – när jag fyller 60 år skall jag sluta med lönearbete, jag skall pensionera mig och göra allt jag vill göra. Jag lyckades inte göra detta på egen hand, jag fick hjälp. Jag fick en hjärnblödning som fullständigt slog ut mig, 4 månader innan jag fyllde 60 år. Jag blev pensionär, jag slutade med lönearbete.

Alltsedan Johan och jag gifte oss 1967 har jag sagt och tänkt – jag vill bo i ett gult hus i skogen vid vattnet. Fjällbo är ett gult hus som ligger i skogen vid Väddö kanal. Jag blev vägledd att flytta hit för 1 1/2 år sedan.

Nu ropar jag till Gud; jag vill ha Din fri, jag vill leva ett lugnt och stilla och kärleksfullt liv med Dig och med min familj. Min familj som är alla och som manifesteras genom att växa i glädje och kärlek och frid.

De senaste åren tänker jag ofta på att skriva, ja författa. Jag har en längtan efter att skriva böcker för barn och vuxna. Jag har börjat så sakteliga, jag ser att min första bok kommer snart, jag vet inte hur, jag vet inte om någon vill läsa den. Den ska heta Vägledd och handlar om hur jag blev vägledd att flytta till Fjällbo med min man.