”Vi står tillsammans, Kristus och jag, i frid och i visshet om syftet. Och i Honom är Hans Skapare, så som Han är i mig.”

Det krävs mycket mod och tålamod för att förstå och se att allting har en mening. Allting runt omkring mig är en del av mig. Jag frågar mig; ”vad är det till för?”

Det finns så många frestelser i världen som vill få mig att ge upp. Jag försöker möta dem alla med en stadig blick och med en förlåtande tanke i stället för med en dömande. Ibland blir jag så ledsen, känner mig så liten, vill göra så mycket………

Då kommer jag ihåg att till min hjälp finns Jesus, Kristus. Det är Kristus och jag. Han håller min hand, Han ger mig styrka, Han ger mig kärlek och ljus och jag ger det vidare. Jag höjer mig över offernivån, jag ser ingen som offer.

Jag står upp för mig själv, jag står upp för dig, vi är alla ett – så som Gud skapade oss.