”Mina ögon, min tunga, mina händer, mina fötter har idag endast ett syfte; att ges till Kristus så att Han kan använda dem för att välsigna världen med mirakler.”

Syftet är sann förlåtelse och uppvaknande. Jag förlåter världen för allt jag trott att den är. Jag tar varje ögonblick i akt, som ett tillfälle att befria världen från mitt dömande. Jag ser att det som återstår är endast glädje och tacksamhet.

Jag firar Kristi födelse i mig och i dig och i alla ting jag ser och hör och känner. ”Strö palmer, bred ut kläder”. Guds frid breder ut sig över hela jorden som en mycket varm och skön filt. Guds Närvaro finns överallt – känner du den?

Jag ser bara det jag vill se, jag hör bara det jag vill höra. Himlen är det jag måste välja.

Syftet är det enda valet. Syftet är sann förlåtelse och uppvaknande till en ny värld, detta syfte är tillgängligt varje ögonblick, valet är mitt. När jag skiljer agnarna från vetet blir bara Guds frid kvar.

Jag ser på mitt ego tillsammans med den Helige Ande. Jag ser på mitt ego med förlåtelsens ögon. Vi ser tillsammans på mitt ego lugnt och stilla och syftet är förlåtelse. Det som är falskt är falskt och det som är sant är sant.

Jag vaktar mina tankar, jag tänker med Gud. Jag vaktar mina ord och jag säger det Gud vill att jag skall säga. Jag vaktar vad jag gör, vilka bilder jag målar och jag målar med Gud. Jag vaktar vart jag går och jag går med Gud.

Så enkelt, jag låter mig bara ledas.