”Allt som jag tror att jag ser återspeglar mina föreställningar.”

Allting finns i mig. Varifrån kommer det?

Idag skall jag inte fatta några beslut på egen hand. När jag vaknar skall jag fråga mig hur min dag skall se ut. Jag vill ha en fridfull och lycklig dag där alla jag möter och tänker på är fridfulla och lyckliga.

Jag överlämnar mig i den Helige Andes händer, Han som är Rösten som talar för Gud. Han är min rådgivare idag, inte egot som vill få mig att döma och tro att jag vet.

Jag följer de steg som Gud har lagt ut för mig, ett i taget, sakta och försiktigt och med en stor tacksamhet. Om jag kommer på villovägar, känner minsta tecken till oro så drar jag mig till minnes att jag glömde be om råd av min Vägledare. Han väntar alltid på mig, Han finns alltid för mig, jag behöver bara be om råd och hjälp.